Tuesday, April 2, 2013

Muffiny jogurtowe z białym serem/ Yogurt muffins with cream cheese

Popróbowałam kilka przepisów na muffiny...  i trochę je ze sobą wymieszała. Dzięki temu powstały muffiny jogurtowe z kremowym serem w środku. Pyszności...
-----------------------------------
I tried several recipes for muffins ... and shuffle them. This allows to create yogurt muffins with creamy cheese in the middle. Delicious ...
 



 


Przepis na muffiny jogurtowe - patrz: Muffiny z jogurtem

Masa serowa:
125 g serka białego cream cheese
2 łyżki cukru
1 łyżeczka mąki pszennej
1 żółtko

Składniki wymieszać ze sobą, aż ładnie się połączą. Wstawić do zamrażalki na ok 45 minut.
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C . Formę na muffiny wyłożyć papilotkami.
Papilotki napełnić masą do 1/3 wysokości. Na wierzch nałożyć po 1 łyżce lekko zmrożonego nadzienia serowego i następnie przykryć kolejną łyżką ciasta - maksymalnie do 2/3 wysokości. Wstawić do piekarnika i piec przez 25 - 30 minut.
---------------------------------------------------
Recipe for yogurt muffins - see Cupcakes with yogurt

Cheese filling:
125 g of white cheese
2 tablespoons sugar
1 teaspoon flour
1 yolk
Mix the ingredients together until well blended. Put in the freezer for about 45 minutes.
Preheat oven to 180 degrees Celsius. The form of the cupcakes put cupcakes cups.
Cupcakes shapes filled batter to 1/3 of the height. Apply 1 tablespoon of slightly frozen cheese filling on top of the cookies and then cover with another tablespoon of batter - up to 2/3 of cups. Put in the oven and bake for 25-30 minutes.

No comments:

Post a Comment