Tuesday, March 12, 2013

Prosty biszkopt na tort lub ciasto owocowe / A simple sponge cake for layer or fruit cake

Jak zrobić biszkopt pod tort - nie ma nic prostszego. Zrobienie ciasta według przepisu mojej kochanej mamy nie zajmie Tobie więcej niż 10 minut (bez pieczenia) ;P
----------------------
How to make a sponge cake to use it as a base for a layer cake - there is nothing simpler. Making cake according to the recipe of my dear mother we will not take you more than 10 minutes (without  baking of course) ;P
 



 
 
  
 
Składniki:
5 jajek
1,5 szklanki mąki
1 szklanka cukru
3 łyżeczki proszku do pieczenia
1 torebka cukru waniliowego (16g)
masło do nasmarowania formy
 
Jajka wymieszać z cukrem, aż powstanie jednolita masa. Dodać pozostałe składniki i wymieszać. Przelać do formy nasmarowanej masłem. Nagrzać piekarnik do 180 stopni C. Piec 25-30 minut, aż będzie zarumienione.
--------------------------
Ingredients:
5 eggs
1.5 cups of flour
1 cup of sugar
3 teaspoons of baking powder
1 bag of vanilla sugar (16g)
butter for banking pan greasing
 
Mix the eggs with the sugar until well combined. Add remaining ingredients and mix well. Pour into a buttered banking pan. Preheat oven to 180 degrees C. Bake for 25-30 minutes until browned.
 
 

No comments:

Post a Comment