Czas na przygotowanie coś dla dzieci :P Robię to codziennie, ale nigdy nie wrzucam tego na bloga. Pierwsze danie jest pełne witamin i innych składników niezbędnych dla naszych dzieci. Moja córka bardzo lubi to danie.
-----------------------------------------
Time to prepare something for the kids: P Dishes for children I prepare every day, but never published it on the blog. The first dish is full of vitamins and other components necessary for our children. My daughter loves this dish.
400 g polędwicy z dorsza
3 marchewki
1 duży ziemniak
1 mała pietruszka
1/4 małej dyni
1 łyżeczka Vegety
1 łyżeczka oregano
pieprz świeżo zmielony.
350 g sosu pomidorowego
1/3 szklanki kaszy jaglanej
Rybę wymyć, przenieść do garnka i zalać wodą. Zagotować, zdjąć szumowiny. Dodać Vegetę i gotować przez 1/2 h. Warzywa obrać, wymyć i pokroić w kostkę. Dodać do ryby. Dodać oregano i pieprrz do smaku. Gotować, aż warzywa zmiekną - ok 1 h. Dodać kaszą i sos pomidorowy. Gotować przez kolejne 20 minut mieszając łyżką od czasu do czasu.
----------------------------------------
Ingredients:
400 g tenderloin from cod
3 carrots
1 large potato
1 small parsley
1/4 small pumpkin
1 teaspoon of Vegeta
1 teaspoon of oregano
freshly ground pepper.
350 g of tomato sauce
1/3 cup millet groats
Wash the fish, put into a pot and cover with water. Bring to a boil, remove the "scum". Add Vegeta and cook for 1/2 hour. Peel vegetables, wash and cut into cubes. Add to the fish. Add oregano and pepper to taste. Cook until vegetables will be tender - about 1 hour. Add millet and tomato sauce. Cook for another 20 minutes, stirring with a spoon.
No comments:
Post a Comment