Friday, March 15, 2013

Makaron z łososiem i pieczarkami/ Pasta with salmon and champignons

Przygotowałam proste danie, jednocześnie bardzo smaczne: makaron z łososiem i pieczarkami. Jest idealne, w sytuacji gdy nie masz za dużo czasu.
-------------------
I prepared a simple dish, same time very tasty: pasta with salmon and champignons. This is perfect when you do not have much time.




 
 
 
Składniki:
400 g łososia
6 dużych pieczarek
sól, pieprz
2 łyżeczki bazyli
1 cebula
1 łyżeczka oregano
4 ząbki czosnku
oliwa do smażenia
makaron
ser zółty
 
Pokroić cebule oraz czosnek w małą kostkę. Smażyć na patelni z oliwą, aż się zeszkli. Pokroić w plasterki pieczarki. Dodać do cebuli i  dusić. Dodać bazylię, oregano, sól i pieprz. Łososia pokroić w kostkę i dodać do cebuli z pieczarkami. Dusić, aż łosoś stanie się miekki.
W oddzielnym garnku zagotować makaron - zgodnie z opisem na opakowaniu.
Podawać z żółtym serem i świeżym listkiem bazyli.
---------------------------
Ingredients:
400 g of salmon
6 large champignons
salt and pepper
2 teaspoons basil
1 onion
1 teaspoon of oregano
4 cloves of garlic
oil for frying
pasta
cheese

Dice the onions and garlic. Fry in a pan with olive oil until onion will be glassy. Slice the champignons. Add the onions and simmer. Add basil, oregano, salt and pepper. Dice salmon and add to the onions with champignons. Simmer until salmon will be soft.
In a separate pot, boil pasta - according to the description on the packaging.
Serve with cheese and fresh basil leaves.


No comments:

Post a Comment