Tuesday, February 19, 2013

Naleśniki z kiszoną kapustą/ Pancakes with sauerkraut

Bardzo lubię naleśniki, więc ... znalazłam kolejny przepis na farsz. Tym razem z kiszoną kapustą.
---------------------------------
I like pancakes, so ... I found another recipe for filling. This time with sauerkraut.

 
 
  
Ciasto na naleśniki - zobacz/ Pancake batter - see page: http://my-simple-cuisine.blogspot.com/2013/02/ciasto-nalesnikowe-pancake-batter.html

Składniki na farsz:
1 kg pieczarek
0,5 kg kiszonej kapusty
sól
pieprz
margaryna lub oliwa
 
Pieczarki umyć i pokroić w małą kostkę. Cebulę obrać i pokroić w małą kostkę. Pieczarki i cebulę usmażyć. Odcedzić sok. Kapustę gotować min 1,5 h - do miękkości. Odcisnąć wodę. Całość wymieszać i dodać przyprawy.
--------------------------------------
Ingredients for the filling:
1 kg of mushrooms
0.5 kg sauerkraut
salt
pepper
margarine or olive oil
Wash mushrooms and cut into small cubes. Peel onion and cut into small cubes. Fry the mushrooms and onions. Strain the juice. Cook sauerkraut min 1.5 hours - until tender. Squeeze water. Stir and add spices.

1 comment:

  1. I read this piece of writing fully concerning the difference
    of most up-to-date and previous technologies, it's remarkable
    article.

    Feel free to surf to my blog post - podziel się swoją opinią

    ReplyDelete