Sunday, October 6, 2013

Szybkie brownie/ Speedy brownie

To moje pierwsze brownie na blogu i na pewno nie ostatnie ;) Uwielbiam ten czekoladowy smak ;) Najważniejsze, że przepis jest bardzo prosty, a ciasto pyszne ;) 
-----------------------------------------
This is my first brownie on the blog and certainly not the last;) I love this chocolate taste;) Most important thing that this recipe is very simple and cake is delicious ;)





Składniki:
2 szkl cukru
1 3/4 szkl mąki uniwersalnej
1/2 szkl niesłodkiego kakao
szczypta soli
5 jajek
1 szkl oleju rzepakowego
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
1 szkl ( 6oz) słodkich czekoladowych groszków lub pokrojonych kawałków czekolady

1. W dużej misce, wymieszać pierwsze 7 składników. Wlać do nasmarowanego tłuszczem blachy ( 13-in x 9 -in/ 33 cm x 23 cm). Posypać groszkami lub czekoladą.
2. Piec w 180 stopniach C/ 350 stopniach F przez 20- 25 minut. W przypadku, gdy ktoś woli bardziej wypieczoną wersję - piec ok 25-30 minut.

Smacznego:)



Inspiracja: Best of Summer (Taste of home)
-------------------------------

Ingredients:
2 cups sugar
1 3/4 cups all-purpose flour
1/2 cup baking cocoa
pinch of salt
5 eggs
1 cup canola oil
1 tsp vanilla extract
1 cup (6 oz) semisweet chocolate chips or chopped chocolate

1. In a large bowl, mix the first 7 ingredents. Pour into a greased baking pan ( 13-in x 9 -in/ 33 cm x 23 cm). Sprinkle with chocolate chips or chopped chocolate.
2. Bake at 180 C/ 350 F for 20-25 minutes. If you prefer more baked version - bake for about 25-30 minutes.

Enjoy :)



Inspiration: Best of Summer (Taste of home)

No comments:

Post a Comment