Wypróbowałam nowy przepis na ciasteczka imbirowe :P Dlaczego nie? Co za smak .... Delicje ...
-------------------------------
Today, I tried a new recipe for ginger cookies: P Why not? Delicious ...
Przepis:
Składniki:
125 g masła
125 g przesianego cukru pudru
skórka otarta z 1 cytryny
1 jajko
250 g mąki
szczypta soli
2 łyżeczki mielonego imbiru
Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni C. Blachy wysmarować masłem.
Masło, cukier i skórkę utrzeć w misce na puszystą masę. Dodać jajko i dalej mieszać. Dodać mąkę, sól i imbir - wymieszać. Ciasto przełożyć do wyciskacza i wycisnąć na blachę. Piec 12-15 minut, aż się lekko zarumienią.
-----------------------
Recipe:
Ingredients:
Butter 125 g
125 g sifted powdered sugar
grated peel from 1 lemon
1 egg
250 g flour
pinch of salt
2 tsp ground ginger
Preparation:
Preheat the oven to 190 C (360 F) Grease the cake plates.
Butter, sugar and lemon`s peel mixed in a bowl until blended. Add the egg and continue to mix. Add flour, salt and ginger - mix. Put the dough to cookie press and squeeze into the baking tray Bake for 12-15 minutes, until lightly browned.
No comments:
Post a Comment